Η διαδικασία αγοράς μιάς online εργασίας στην πιό ασφαλή πλατφόρμα μικροαγορών. Στο Microdeals ! ( Vol. 2 )

Microdeals - online εργασία

Το Microdeals.gr έχει ένα πολύ συγκεκριμένο και τυποποιημένο τρόπο εξέλιξης μιάς Παραγγελίας. Αυτή προβλέπει ότι τα χρήματα της αμοιβής του Πωλητή, κατατίθενται απο τον Αγοραστή στην αρχή της Παραγγελίας . Τα χρήματα αυτά δεν μεταφέρονται απευθείας στον Πωλητή, αλλά μένουν κατατεθημένα στο Microdeals σε ένα ενδιάμεσο ‘αδρανές’ status όπου δεν είναι διαθέσιμα στον Πωλητή έως ότου η Παραγγελία ολοκληρωθεί και η μικροεργασία εκτελεστεί όπως ακριβώς έχει περιγραφεί.

Ίσως αυτός ο τρόπος να ‘ξενίζει’ με πρώτη ματιά αλλά εάν κάποιος εξασκίσει την διαδικασία σύντομα θα καταλάβει ότι μόνο με την διαδικασία αυτή εξασφαλίζεται χωρίς ‘αστερίσκους΄ η επιτυχής κατάληξη της Παραγγελίας τόσο για τον Αγοραστή όσο και για τον Πωλητή.

Με τον τρόπο αυτό τo Microdeals λειτουργεί ως εγγυητής της συναλλαγής και παίζει κατά κάποιο τρόπο τον ρόλο του ουδέτερου, του ‘μεσολαβητή’ μεταξύ Αγοραστή και Πωλητή. Αυτό είναι και το καταλυτικό στοιχείο επιτυχίας μιάς online συναλλαγής μεταξύ ενός Πωλητή και ενός Αγοραστή στο Microdeals, που συνεπικουρείται βέβαια και από τον εν γένει τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας μας.

Τα χρήματα που έχει καταβάλλει ο Αγοραστής ‘απο-δεσμεύονται’ και γίνονται διαθέσιμα στον λογαριασμό του Πωλητή στο Microdeals, μόνο και μόνον όταν η online εργασία ολοκληρωθεί με επιτυχία και ο Αγοραστής – αλλά και το Microdeals – δώσει την συγκατάβαση του γι’ αυτό. Αν ο Πωλητής δεν εκτελέσει την εργασία όπως έχει προβλεφθεί στην Προσφορά του, η Παραγγελία ακυρώνεται και τα χρήματα επιστρέφουν στον λογαριασμό του Αγοραστή !

Σας ενημερώνουμε όμως ότι ακύρωση Παραγγελίας δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ ! Συνήθως εάν ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, η Παραγγελία εκτελείται γρήγορα, αυτοματοποιημένα και αξιόπιστα, και τα δύο μέρη είναι απόλυτα ικανοποιημένα !

Έτσι λοιπόν η πλειονότητα των χρηστών έχει μάθει και ακολουθεί αυτή την διαδικασία. Κι αυτό γιατί ΚΑΙ ο Αγοραστής γνωρίζει ότι θα κάνει την δουλειά του γρήγορα και ότι θα είναι εξασφαλισμένος ότι τελικά δεν θα πληρώσει αν δεν εκτελεστεί η Παραγγελία όπως ακριβώς έχει περιγραφεί στην Προσφορά, αλλά ΚΑΙ ο Πωλητής ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ‘θύμα’ εκμεταλλευσης κάποιου αφερέγγυου Αγοραστή – αφού πρώτα έχει ξοδέψει τον χρόνο του για την υλοποίηση της εργασιας – ενώ ταυτόχρονα θα πληρωθεί ΑΜΕΣΑ με την ολοκλήρωση της Παραγγελίας (κάτι που όπως όλοι οι freelancers πολύ καλά γνωρίζουν δεν είναι ο κανόνας στον… ‘έξω’ κόσμο ! )

Όλη η διαδικασία της Παραγγελίας είναι απόλυτα ‘διαφανής’ και ξεκάθαρη και στα δύο μέρη της συναλλαγής μέσα από τα διαχειριστικά τους Πάνελ, ενώ είναι σε διαρκή επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και με το Microdeals σε όλη την διάρκεια εξέλιξης της Παραγγελίας μέσα από το εσωτερικό σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό συνιστούμε στα Μέλη μας, να ακολουθούν την προβλεπόμενη διαδικασία όχι γιατί ‘έτσι πρέπει’, αλλά γιατί πραγματικά ειναι προς το συμφέρον τους. Αντίθετα αγνοώντας και παραβιάζοντας τους κανόνες μπορει κάποιος να μπει άθελα του σε σοβαρούς μπελάδες.

Ειναι εύλογο να έχετε ερωτήματα και απορίες. Γι΄αυτό επανερχόμαστε με την συνέχεια αυτού του άρθρου για την αγορά των online εργασιών μας, και με περισσότερες λεπτομέρειες. Εντωμεταξύ, ρωτήστε μας ή δείτε τις Συνήθεις Ερωτήσεις αλλά και τους Όρους Χρήσης του Microdeals .