ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ MICRODEALS ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ PAYPAL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων και της επιβολής των capital control, το Paypal έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία επιβάλλει προσωρινά κάποιους περιορισμούς στην χρήση της υπηρεσίας του στην Ελλάδα.

Όσο αφορά το Microdeals.gr οι προσωρινοί αυτοί περιορισμοί δεν επηρεάζουν τις συναλλαγές μας σε μεγάλο ποσοστό, και μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τις αγορές σας όπως πριν. Συγκεκριμένα  :

1. Θα συναντήσετε δυσκολία στην αγορά μιάς Προσφοράς μέσω Paypal, μόνο όταν η αγορά γίνεται μέσω πιστωτικής ή άλλης συμβατής με το Paypal κάρτας η οποία έχει εκδοθεί από ελληνική τράπεζα. Εάν η κάρτα σας έχει εκδοθεί από πιστωτικό ίδρυμα του εξωτερικού ( που μπορεί να έχει υποκατάστημα και στην Ελλάδα ) η συναλλαγή θα επιτραπεί.

( UPDATE : Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε bitcoins για τις αγορές σας στο Microdeals με την χρήση bitcoin debit card και χωρίς περιορισμούς από τα capital control. H κάρτα αυτή υποστηρίζει και ευρώ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και γενικότερα για τις διαδικτυακές σας αγορές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό χωρίς περιορισμούς ! Δείτε σχετικό ποστ του tech guru Παναγιώτη Βρυώνη κι αν έχετε απορίες επικοινωνήστε μαζί μας )

2. Η αγορά μιάς Προσφοράς μέσω λογαριασμού Paypal, όταν γίνεται μέσω υπολοίπου Paypal ( balance) είναι απολύτως εφικτή. Αν δηλαδή διαθέτε χρήματα μέσα στον Paypal λογαριασμό σας, και χρησιμοποιείτε αυτά τα χρήματα – και όχι κάποια ελληνική πιστωτική κάρτα με την οποία έχετε συνδέσει τον λογαριασμό σας – για να κάνετε την αγορά σας, μπορείτε να κάνετε κανονικά την αγορά σας στο Microdeals.

3. Η αγορά μιάς Προσφοράς μέσω λογαριασμού Paypal είναι επίσης εφικτή όταν ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος με τραπεζικό λογαριασμό ξένου τραπεζικού ιδρύματος ( κι όχι ελληνικού ), ακόμη κι αν δεν υπάρχει υπόλοιπο στον λογαριασμό σας.

4. Επίσης είναι δυνατή η αγορά στο Microdeals.gr μέσω του υπολοίπου που μπορεί να διαθέτει κάποιος χρήστης μας στο account του στο Microdeals.gr, χωρίς καμία ανάμιξη του Paypal. Δείτε εδώ ( http://www.microdeals.gr/micro-deal_orders/type:myorders/status:active ) και ελέγξτε αν διαθέτε χρήματα στο υπόλοιπο σας.

5. Ταυτόχρονα, είναι δυνατή η πίστωση του υπολοίπου ενός χρήστη στο account του στο Microdeals.gr ( αν δεν διαθέτει ήδη υπόλοιπο αυτή τη στιγμή ) από το Microdeals.gr, προκειμένου να μπορεί να πραγματοποιήσει αγορά. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε λεπτομέρειες.

6. Οι πληρωμές των Πωλητών από το Microdeals.gr στους Paypal λογαριασμούς τους, είναι επίσης δυνατές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ζητούμε συγγνώμη από τα μέλη μας για την αναστάτωση, για την οποία δεν φέρουμε ευθύνη.

Ελπίζουμε, αναμένουμε και προσδοκούμε πολύ σύντομα να αρθούν οι περιορισμοί. αλλά πολύ περισσότερο ευχόμαστε η γενικότερη οικονομική κατάσταση να ομαλοποιηθεί προς το συμφέρον όλων μας.

Έχετε απορίες; Ρωτήστε μας παρακάτω ότι θέλετε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.