Η διαδικασία αγοράς μιάς online εργασίας στην πιό ασφαλή πλατφόρμα μικροαγορών. Στο Microdeals ! ( Vol. 1 )

Κουμπί πληρωμής στο Microdeals Κουμπί πληρωμής στο Microdeals

Επειδή πολλοί φίλοι μας, ρωτάνε, γράφω ένα μικρό αρθράκι – θ’ ακολουθήσουν κι άλλα – για να εξηγήσω απλά και κατανοητά ποιά είναι η διαδικασία της αγοράς μιάς online εργασίας στο Microdeals για τους μη εξοικιωμένους.

Tα πράγματα είναι πολύ απλά…

Ας πούμε ότι έχετε βρει μιά ωραία Προσφορά και θέλετε να την αγοράσετε… Δεν ξέρετε όμως πως και τι. Αρχικά, ιδού κάποιες βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε :

  • Πρέπει να είστε Μέλος για να μπορείτε να αγοράσετε. Η εγγραφή είναι δωρεάν – για πάντα
  • Αφού γίνετε Μέλος και εισέλθετε με τους κωδικούς σας στο site, η αγορά μιάς μικροεργασίας γίνεται πατώντας το κουμπί » ΑΓΟΡΑ » δίπλα στην προσφορά
   Αγορά online εργασίας

   Κουμπί πληρωμής στο Microdeals

   Πατώντας το κουμπί οδηγείστε στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal . Εκεί πληρώνετε το αντίτιμο της Προσφοράς είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε με το απόθεμα του λογαριασμού σας στο Paypal. Το Microdeals δεν εμπλέκεται επουδενί στην διαδικασία πληρωμής ούτε σας ζητάει ή αποθηκεύει κανένα στοιχείο πιστωτικής κάρτας σας κτλ. Τα πάντα γίνονται μέσα από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο και απόλυτα αξιόπιστο σύστημα του Paypal με το οποίο συνεργαζόμαστε.

  • Μόλις όλα τα διαδικαστικά της πληρωμής ολοκληρωθούν επιστρέφετε αυτόματα στο Microdeals. Αυτό ήταν ! O Πωλητής θα ειδοποιηθεί επίσης αυτόματα από εμάς για την online αγορά σας και θα σας απαντήσει, ξεκινώντας την διαδικασία για να υλοποιηθεί η μικροεργασία που ζητήσατε. Θα δείτε το μήνυμα που λάβατε απο εμάς όπου σας καθοδηγεί για την συνέχεια.

( Εδώ να υπογραμμίσουμε ότι ο μόνος αποδεκτός τρόπος για την πληρωμή του Πωλητή για την online εργασία είναι όπως περιγράψαμε παραπάνω, δηλαδή αποκλειστικά μέσα από το προφίλ του Πωλητή στο Microdeals. Απαγορεύεται από τους όρους χρήσης μας οποιαδήποτε άλλη μέθοδος πληρωμής. )
Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε ο Πωλητής δεν σας απαντήσει εντός 3 ημερών το microdeal ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα και τα χρήματα επιστρέφουν στο αποθεματικό σας στο Microdeals.gr

Διαβάστε εδώ τι να προσέχετε κατά την επιλογή Προσφοράς και λεπτομέρειες για την διαδικασία Παραγγελίας ενός microjob.