ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ‘ΒΙΤΡΙΝΑ’ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 0,57€!

Από σήμερα έχετε την ευκαιρία να καταχωρείτε τις Προσφορές σας στην «Βιτρίνα» με μόλις 0,57€/ημέρα και ΔΩΡΕΑΝ τις 7 πρώτες ημέρες !

Όπως όταν το προϊόν που «χαζεύεις» στην βιτρίνα ενός μαγαζιού, είναι συνήθως κι αυτό που τελικά αγοράζεις, έτσι και στο Microdeals είναι στατιστικά παρατηρημένο ότι οι περισσότεροι πελάτες – και ειδικά οι νεοεισερχόμενοι – τελικά προτιμούν να αγοράζουν τις Προσφορές που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα…

Αυτό δεν σημαίνει ότι το Microdeals δεν διαθέτει όλα τα εργαλεία για να επιλέξει ο Αγοραστής το microjob που θέλει με τον καλύτερο τρόπο. Όχι. Απλά λόγω της ‘συνήθειας’ των επισκεπτών να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στην πρώτη σελίδα, οι Προσφορές της πρώτης σελίδας έχουν μεγαλύτερη ‘έκθεσή’ στους επισκέπτες ( και άρα  περισσότερες θεάσεις ) και επομένως… περισσότερες πιθανότητες να «πουλήσουν» συγκριτικά με τις υπόλοιπές Προσφορές. Απλά .. συμβαίνει.

Όπως είναι επίσης γνωστό οι Προσφορές στο Microdeals είναι εξ’ ορισμού τοποθετημένες χρονολογικά με αποτέλεσμα μιά νέα Προσφορά να μη μένει για πολύ διάστημα στην πρώτη σελίδα καθώς νέες Προσφορές καταχωρούνται καθημερινά.

Όταν όμως μια Προσφορά είναι στη «Βιτρίνα», παίρνει το ειδικό σηματάκι «ΒΙΤΡΙΝΑ» και μένει μόνιμα στην πρώτη σελίδα του Microdeals, ανεξάρτητα από την παλαιότητα της!

microdeals-vitrina-show Η υπηρεσία αυτή στόχο έχει να βοηθήσει του Πωλητές μας να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και έχει  κόστος 0,571€/ημέρα ( ή 4€/7ήμερο ) !  Βοηθά ιδιαίτερα τους νέους Πωλητές να συγκεντρώσουν γρήγορα τις θετικές κριτικές που χρειάζονται μέσω των πωλήσεων τους, έτσι ώστε να τις χρησιμοποιήσουν αργότερα για να προσελκύσουν μελλοντικούς πελάτες !

Τώρα μπορείς να τοποθετήσεις μία Προσφορά σου στην ‘Βιτρίνα’ τελείως ΔΩΡΕΑΝ για τις πρώτες 7 ημέρες χρήσης της υπηρεσίας χωρίς καμία δέσμευση και με προαιρετική μετά το 7ήμερο συνέχιση της παραμονής στην ‘Βιτρίνα’!

Δηλαδή, αν μετά τις πρώτες ΔΩΡΕΑΝ 7 ημέρες διαπίστωσες ότι δεν είσαι ικανοποιημένος/η, απλά ακυρώνεις και αποχωρείς από την υπηρεσία χωρίς να πληρώσεις… ΜΙΑ  !

Αν όμως είσαι ικανοποιημένος ( το… πιθανότερο ) και θέλεις να την κρατήσεις, τότε η Προσφορά θα μείνει στην «Βιτρίνα» για όσο καιρό εσύ επιθυμείς. Και πάλι όμως η χρέωση σου δεν γίνεται εφάπαξ αλλά τμηματικά ΑΝΑ 7ΗΜΕΡΟ ! Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να διακόψεις την υπηρεσία όποια στιγμή το θελήσεις και να χρεωθείς μόνο για το τρέχων 7ήμερο !

Αν φυσικά είσαι ικανοποιημένος από την προβολή σου τότε δεν κάνεις καμία απολύτως ενέργεια και η Προσφορά σου συνεχίζει να προβάλλεται με αυτόματη – ανά 7ήμερο – χρέωση.

Τι άλλο να πούμε ;;; Εκμεταλλεύσου χωρίς καθυστέρηση αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία και ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ‘ΒΙΤΡΙΝΑ΄ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ βλέποντας τις Πωλήσεις σου να αυξάνονται !Αφού ολοκληρώσεις την διαδικασία στο Paypal μην ξεχάσεις να μας αναφέρεις το username σου στο Microdeals και τον τίτλο της Προσφοράς που πλήρωσες για να τοποθετήσεις στην Βιτρίνα. Αυτό μπορεί να γίνει είτε κατά την διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής μέσω της φόρμας » Message to seller» του Paypal είτε στέλνοντας μας email . Αν δεν το κάνεις δεν θα μπορέσουμε να ξέρουμε για ποιά Προσφορά πλήρωσες και έτσι δεν θα μπορέσουμε να σε καταχωρήσουμε στην «Βιτρίνα» !

Οι Προσφορές που μπαίνουν στην «Βιτρίνα» ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ και προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες πωλήσεων, προτείνουμε να πληρούν κάποια από τα βασικά κριτήρια που αναφέρονται εδώ .*

ΒΙΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 10 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΒΙΤΡΙΝΑ» ! 

( Έχετε απορίες; Ρωτήστε μας παρακάτω στα σχόλια ή στείλτε μας  email . )


Σημειώσεις

  1. Mόνο Προσφορές των 5€, 10€ και 15€ μπορούν να προβληθούν στην ‘Βιτρίνα’.
  2. Η παραπάνω διαδικασία αναφέρεται στην αγορά μίας (1) Προσφοράς για τοποθέτηση στην »Βιτρίνα’. Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί την τοποθέτηση στην Βιτρίνα ταυτόχρονα πολλών Προσφορών μπορεί είτε να το κάνει μεμονωμένα επαναλαμβάνοντας την διαδικασία της αγοράς τόσες φορές όσες και οι Προσφορές που θέλει να τοποθετήσει στην ‘Βιτρίνα’,  είτε να επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να του στείλουμε ένα συγκεντρωτικό λινκ. Στην περίπτωση αγοράς με συγκεντρωτικό λινκ πολλών Προσφορών δεν είναι δυνατή – για καθαρά λειτουργικούς λόγους – πιθανή αφαίρεση μεμονωμένων Προσφορών από την ‘Βιτρίνα΄ ανά δεκαπενθήμερο, με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω για την μία Προσφορά.
  3. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, Προσφορές οι οποίες συμπληρώνουν 50 θετικά reviews από τους Αγοραστές τους, ανεξαρτήτως εκκαθαρισμένων κερδών της Προσφοράς, τοποθετούνται από το Microdeals.gr αυτόματα ΔΩΡΕΑΝ στην ‘Βιτρίνα’ για ένα έτος.